Valuta:
 Kundvagn (?)

Vad kan vi hjälpa er med?

Vi kan allt från mekanisk installation, industriunderhåll till projekt- och montageledning. Har ni inte själva resurserna eller kompetens inom projektering, projektledning, montageledning och teknisk support så är vi perfekta för er.

Vi har all den utrustning vi behöver för vårt dagliga arbete och skulle vi få uppdrag där annan utrustning eller kompetens krävs, har vi även kontakter inom dessa områden.

Våra tjänster: Vi tecknar gärna långtidsavtal för att löpande sköta service och underhåll.

I vår verkstad

I vår verkstad utför vi reparationsarbeten på bl.a. pneumatiska cylindrar, skruv- och remdrivna linjärenheter, luftmotorer, ventilsystem, industriväxellådor och annan mekanisk utrustning. Vi gör en översyn av den specifika utrustningen och kunden får sedan ett kostnadsförslag innan arbetet påbörjas. Om kunden vill så ombesörjer vi även demontage på plats, frakt och återmontage.
Genom service och underhållsarbete ser vi till att industrin har en hög tillgänglighet.

Nytillverkning

I vår verkstad tillverkar vi alla typer av maskindelar. Vi arbetar i alla förekommande material. Vid nytillverkning utgår vi vanligtvis från CAD-ritningar.
För oss slutar inte målet att alltid leverera den bästa möjliga kvaliteten vid den fysiska leveransen av produkten, den fortsätter kontinuerligt genom hela kundrelationen.

Med passion för teknik

Vi är flera ingenjörer med passion för teknik. Vi arbetar med att hitta innovativa tekniska lösningar som stärker våra kunders konkurrenskraft och ökar deras lönsamhet.
Tack vare lång erfarenhet, hög kompetens och kreativitet ligger vår styrka inom industriell automation.
Vi bryter gärna gamla mönster och tänker nytt och annorlunda, allt för att ge Dig som kund effektiva lösningar både på nya och gamla problem.
Självständigt eller i samverkan med våra nätverk utför vi kompletta utvecklingsuppdrag eller delprojekt med entusiasm, skaparglädje och resultat som viktiga ingredienser.

Välkommen att testa oss Du också!
För att förbättra din vistelse på vår webbplats använder vi oss av cookies.